Online Meet-Ups

Elke twee maandag van de maand ontmoeten we elkaar digitaal van 20.00-21.00 uur!

Wat gaan we doen? Wat kun je verwachten? Vooral dat we met elkaar in gesprek gaan! Hoe ziet dat er uit? We beginnen de meet-ups met een korte pitch van een expert. Vervolgens gaan we de expert bestoken met al onze vragen. De tweede helft van de meet-up gaan we uiteen in break-out rooms. Je kan zelf kiezen wat je wilt: wil je doorpraten over de expertalk, een podcast of artikelen van Just Enough, het kan allemaal. We gaan uitgebreid met elkaar in gesprek. Wat zijn onze vragen? Wat zijn onze tips? Kunnen we elkaar uitdagen? En bemoedigen?

De eerstvolgende meet-up is op 8 april.

De vijfde online meet-up is een bijzondere. Waarom? Er is dit keer geen spreker. Just Enough is een beweging dat we samen maken omdat we samen willen werken aan een gelukkig samenleven binnen de draagkracht van mens en aarde. Daar hebben we elkaar bij nodig. We hebben nu vier online meet-ups georganiseerd en willen de vijfde graag gebruiken om met elkaar terug te blikken en vooruit te kijken. In andere woorden: wat vonden we fijn en goed aan de meet-ups en waar zijn we nog naar op zoek?

Denk met ons mee, ook als je nog niet eerder bij een meet-up bent geweest. Dat niet alleen: maak het ook mee met ons.

De tweede helft van de meet-up gaan we uiteen in kleine groepen om te spreken over de podcast over wonen. In een groep gaan we met elkaar in gesprek wat je zelf kunt doen, in een tweede hoe je je nabije sociale omgeving erbij kunt betrekken en in een derde groep of en hoe we invloed kunnen uitoefenen in de maatschappij.

Hoe doe je mee? Eenvoudig: meld je aan via dit formulier. Je krijgt op de dag zelf de link dan toe gestuurd. De sessie vindt plaats via Jitsi Je hoeft hier niets voor te downloaden want je kan deelnemen in je browser.

Zet het vast in je agenda.

pexels mart production 7605976