Online Meet-Ups

Elke twee maandag van de maand ontmoeten we elkaar digitaal van 20.00-21.00 uur!

Wat gaan we doen? Vanaf 11 december beginnen we met een maandelijkse online meet-up! Wat kun je verwachten? Vooral dat we met elkaar in gesprek gaan! Hoe ziet dat er uit? We beginnen de meet-ups met een korte pitch van een expert. Vervolgens gaan we de expert bestoken met al onze vragen. De tweede helft van de meet-up gaan we uiteen in break-out rooms. Je kan zelf kiezen wat je wilt: wil je doorpraten over de expertalk, een podcast of artikelen van Just Enough, het kan allemaal. We gaan uitgebreid met elkaar in gesprek. Wat zijn onze vragen? Wat zijn onze tips? Kunnen we elkaar uitdagen? En bemoedigen?

Onze eerste meet-up in december vertelt Frank Holleman van Fork Ranger over hoe je een overheerlijke klimaatvriendelijke kerstdis kunt serveren.

Frank Holleman is oprichter van Fork Ranger en spreker over duurzaam eten. Hij is op ontdekkingstocht naar een nieuwe versie van ‘Het Goede Leven’.

Fork Ranger is een startup die mensen helpt met twee vragen: Wat kan ik aan de klimaatcrisis doen? En wat zullen we vanavond gaan eten? Door de klimaatwetenschap te vertalen naar behapbare feitjes en recepten willen ze het zo makkelijk mogelijk maken om duurzamer te eten.

Hoe doe je mee? Eenvoudig: meld je aan via dit formulier. Je krijgt op de dag zelf de link dan toe gestuurd. De sessie vindt plaats via Microsoft Teams. Je hoeft hier niets voor te downloaden want je kan deelnemen in je browser, maar met de app is het net wat makkelijker. De gratis app download je hier.

Zet het vast in je agenda.

pexels mart production 7605976