Podcasts en online meet-ups

Een korte update vanuit Just Enough. We zijn gestart met onze maandelijkse podcast ‘leven na de groei’! Als je vanaf nu elke eerste maandag van de maand het alarm om 12.00 uur hoort, weet je het: er is een nieuwe aflevering van ‘leven na de groei’ beschikbaar.

thumb 1698931599 artwork

Leven na de groei geeft handvatten en inspiratie voor een gelukkiger samenleven, binnen de draagkracht van mens en aarde.  De podcast richt zich zowel op wat hieraan kunt bijdragen als op wat we als samenleving of wereld moeten doen. Met andere woorden: het gaat over jouw leven en ons leven.

Er zijn grofweg twee soorten afleveringen:

  • op de eerste maandag van de maand verschijnt een bulletin. Hierin nemen Paul en Allard een actueel thema door en beantwoorden ze een luisteraarsvraag.
  • later in de maand volgt een verdiepingsaflevering rondom een specifiek thema.

Abonneer je nu om op de hoogte te blijven van nieuwe afleveringen. En: beoordeel onze podcasts natuurlijk in Spotify en Apple en deel het met vrienden en familie. Zo helpen we elkaar in dit mooie verhaal. Kijk ook op onze Podcast pagina.

En dan nog iets: vanaf december gaan we elkaar elke tweede maandag van de maand ’s avonds een uur lang ontmoeten!

Wat kun je verwachten? Vooral dat we met elkaar in gesprek gaan! Hoe ziet dat er uit? We beginnen de meet-ups met een korte pitch van een expert. Tevens blikken we kort terug op de podcasts. Vervolgens gaan we uitgebreid met elkaar in gesprek. Wat zijn onze vragen? Wat zijn onze tips? Kunnen we elkaar uitdagen? En bemoedigen?

Doe mee, sta niet alleen, maar doe het samen. Kijk alvast op onze Meet Up pagina

Deel dit artikel:

Facebook
Twitter
LinkedIn