Doe mee op 2 maart!

Samen maken we de productcatalogus!

Wil jij andere Just Enough’ers ontmoeten? Een dag lang lol hebben, mensen ontmoeten en tegelijkertijd Just Enough verder helpen?

Kom dan naar de Just Enough vertaalhackathon van 2 maart aanstaande.

pexels cottonbro studio 4881619

Wat gaan we doen? We gaan een dag lang met elkaar zo veel mogelijk productbeoordelingen van Ethical Consumer vertalen. Dat laten we eerst DeepL doen en vervolgens gaan we de teksten redigeren en corrigeren.

Waarom is dat zo tof? Door samen een dag lang te vertalen hebben we aan het einde van de dag heel veel productbeoordelingen vertaald. Die gaan we gebruiken om net als Ethical Consumer in Engeland doet, Nederland te kunnen laten zien wat de meest duurzame leefstijlkeuzes zijn. Door jouw bijdrage kan Just Enough straks een complete catalogus van productbeoordelingen tonen op haar website.

Dat is inderdaad tof. Wanneer is het ook alweer? Het is op zaterdag 2 maart van 10.00 uur tot einde middag. Maar als je niet de hele dag kunt, kun je natuurlijk ook een deel van de tijd komen. Wij zijn er in ieder geval de hele dag.

Waar spreken we af? In Zwolle, op loopafstand van het station.

En oh ja… We hebben ook nog een vraag aan jou: wij zorgen voor eten en drinken. En samen zorgen we voor een leuk feestje. Maar als je nog bepaalde dieetwensen of allergieën hebt, laat je dat dan ook even weten?

Ja, tof. Waar kan ik me aanmelden? Dat kan door een mailtje te sturen naar post [at] justenough.nl

Tot 2 maart, namens iedereen van Just Enough,

Paul Schenderling en Matthias Olthaar

Deel dit artikel:

Facebook
Twitter
LinkedIn